Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -juontaja Lola Wallinkoski: Sen Oikean liikuntalajin löytäminen oli vaikeaa

Kilpatanssia koko nuoruutensa harrastaneen Suurin pudottaja -juontaja Lola Wallinkosken ei ollut helppo löytää miellyttävää liikuntalajia sen jälkeen kun lapsuuden tanssiharrastus oli lopahtanut.

Kaikki eivät yksinkertaisesti viihdy kuntosalilla tai lenkkipolulla, eikä tanssi ole jokaisen juttu. Jokainen voi löytää Sen Oikean liikuntalajin kokeilemalla rohkeasti eri lajeja. Lola Wallinkoski myöntää, että hänenkin oli vaikeaa löytää aikuisiällä Se Oikea liikuntalaji kilpatanssiharrastuksen loputtua.

– Kyllä siinä oli oikeasti hakemista, koska siihen oli niin tottunut, että tanssia oli ollut joka päivä ja ne treenit olivat pitkiä ja tosi kovia. Sen huomasi vasta sen jälkeen, kun treenit jäivät pois, Lola kertoo.

– Tajusin vasta lopetettuani, että kuinka raskasta ja tehokasta tanssiminen on. Sitähän ei silloin harrastaessa ymmärtänyt, Lola toteaa.

Lola löysi itsensä vuosien varrella lukuisien eri lajien parista. Pitkään aikaan mikään laji ei kuitenkaan tuntunut oikealta.

– Se vei aikansa, kun etsin sitä oikeaa lajia ja minun oli pakko kokeilla monia eri lajeja. Olen aina ollut yksilöurheilija, enkä ole liikkunut mielelläni ryhmässä, Lola kertoo.

Kuntosaliharjoittelu on sittemmin saanut Lolan innostumaan jälleen liikunnasta. Juontaja kuitenkin muistuttaa, että kuntosalilla on tärkeää tietää, mitä on tekemässä.

– Siihen täytyy päästä oikeasti kunnolla sisään, jotta siitä oppii tykkäämään.

Kuntosaliharjoittelu on osoittautunut minulle mieluisaksi ja lisäksi pidän tietyistä ryhmäliikuntalajeista. Etsimällä Se Oikea laji löytyy! Lola vinkkaa.

Suurin pudottaja AVAlla ma–to klo 20 ja sunnuntaisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme