Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -ohjelma poliisitutkinnan kohteena – tuotanto kiistää kohuväitteet

Suurin pudottaja -ohjelma on joutunut Yhdysvalloissa keskelle poliisitutkintaa.

Yhdysvalloissa luotu ohjelmaformaatti Suurin pudottaja on kotimaassaan kohun keskellä. Ohjelma sai hiljattain osakseen rajua kritiikkiä, kun sarjan entisen osanottajat ruotivat kulissien takaisia tapahtumia kovin sanoin. 

Entisten kisaajien mukaan heitä kannustettiin käyttämään katukaupasta saatavia huumeita, esimerkiksi amfetamiinia, itsensä nälkiinnyttämisessä. New York Postin saamien tietojen mukaan ohjelman valmentaja Bob Harper olisi avustajansa kanssa tarjonnut kilpailijoille kiellettyjä laihdutuslääkkeitä, jotka olisivat sisältäneet Adderallia ja efedriiniä. Rajujen keinojen seurauksena kilpailijoiden kerrotaan oksennelleen, pyörtyilleen ja joutuneen jopa sairaalaan.

People-lehden mukaan syytökset ovat nyt johtaneet tositoimiin, sillä lehden mukaan Los Angelesin viranoamiset tutkivat nyt paljastusten todenperäisyyttä. Viranomaiset kertovat tiedotteessaan aloittaneensa tutkinnan saatuaan asiasta vihjeen paljastusjutun kirjoittaneelta toimittajalta.

Suurin pudottaja -ohjelman tuotanto on tuominnut väitteet perättömiksi.

– Uskomme näiden väitteiden olevan perättömiä ja valheellisia. Kilpailijoidemme turvallisuus ja hyvinvointi on – ja on aina ollut – tärkeintä. Kisaajille kerrotaan jo heti alussa, että kaikenlaisten laihdutuslääkkeiden suhteen on nollatoleranssi. Kaikkien laittomien aineiden käyttäminen on kiellettyä, minkä lisäksi meillä on paljon muitakin sääntöjä, joilla pyrimme varmistamaan turvallisuuden.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme