Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -sarjassa yllätysromanssi: Nuoret kilpailijat ihastuivat toisiinsa

Suurin pudottaja –sarjan jaksossa sunnuntaina 25.5. Juho toivoi muita kilpailijoita antamaan Emmille mahdollisuuden jatkaa kilpailussa ja tämän seurauksena Juho lähetettiin kotiin. Uhrautumisen jälkeen Juho ja Emmi myöntävät haastattelussa ihastuneensa toisiinsa.

Suurin pudottaja -sarjan aikana Juhon ja Emmin välille syntyi erityinen side. He ovat olleet toisilleen leirin aikana tärkeitä tukijoita.

– Emmi oli todella tärkeä minulle leirillä. Olimme vierekkäisissä huoneissa ja vähän samantyylisiä molemmat. Hänen kanssaan pystyi juttelemaan: Varsinkin kun Mikko lähti, niin en jäänyt ihan yksin sinne. Emmi oli hyvin läheinen ihminen minulle leirillä, Juho kertoo.

Juho ja Emmi myöntävät, että kilpailun aikana heidän tunteensa toisiaan kohtaan lämpenivät. Tilanne kärjistyi siihen, että Juho luovutti paikkansa Emmille ja lähti itse kotiin leiriltä.

– Juho on tosi ihana ihminen ja kyllä siinä pientä ihastusta oli ilmoilla siinä leirin loppuvaiheessa, Emmi myöntää.

– Leirillä oli ihastusta ilmassa meillä molemmilla, Juho komppaa.

Ihastus johti tapailuun

Suurin pudottaja – leirin päätyttyä sekä Juhon että Emmin elämässä tapahtui merkittäviä muutoksia. Kumpikin kilpailijoista oli kilpailun alkaessa parisuhteessa, mutta ohjelmassa tapahtunut henkinen kasvu ajoi kummankin kilpailijan erilleen kumppanistaan.

– Leirin jälkeen meidän molempien parisuhteet kariutuivat muista syistä ja sittemmin tapailimme jonkin aikaa, Juho kertoo.

Vaikka muuttuneet elämäntilanteet mahdollistivat tapailun, muuttuivat lämpimät tunteet pelkäksi ystävyydeksi ajan kuluessa.

– Ennen finaalia totesimme, että on parempi, jos pysymme vain ystävinä, Emmi kertoo.

Kaksikon välinen ystävyys on kuitenkin säilynyt.

– Vieläkin olemme ihan mielettömän hyviä ystäviä ja soittelemme viikoittain, mutta ei meidän suhteemme parisuhteena toimisi, Emmi jatkaa.

Elämänmuutos avasi Juhon ja Emmin silmät

Juhon ja Emmin välille kilpailun aikana syntynyt side auttoi kumpaakin ajattelemaan pitkästä aikaa heidän omaa parastaan. Emmi tuli etsimään Suurin pudottaja -leiriltä itseään – ja onnistui tavoitteessaan.

– Itse tiesin leirillä jo sen, että minä tulen eroamaan siksi, että muutin elämääni tosi paljon siellä ja kehitin itseäni ihmisenä, Emmi kertoo.

Juho myöntää pyrkineensä aiemmin turhaan miellyttämään muita liikaa.

– Emmi auttoi minua avaamaan silmäni sen suhteen, että pitää tehdä sitä mistä itse tykkää ja pitää elää sillä tavalla, miten itse on onnellinen, eikä vaan sen takia, että saa toisen onnelliseksi, Juho toteaa.

Katso jakso, jossa Juho uhrautui Emmin puolesta!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme