Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -Teemu kotona treenaamisesta: Aikataulut ovat haaste

Suurin pudottaja -finalistit harjoittelivat leiriltä lähdön jälkeen kotona ilman ohjausta. Kuinka sujui harjoittelu ja ruokavaliossa pysyminen arjessa ennen lopullista punnitusta?

Teemulta kiitosta saa erityisesti avovaimo, joka mahdollisti miehen treeniruodussa pysymisen.

– Pitää kyllä kotijoukoille nostaa hattua ihan tosissaan. Avovaimokin antoi oikeasti niin paljon mahdollisuutta siihen, että pystyin treenaamaan kotona.

Teemu kertoo jaksaneensa ruljanssin, vaikka päivät kuluivat lähinnä vain töissä ja treenatessa. Suurimmaksi haasteeksi harjoittelulle Teemu määritteleekin tiukan aikataulun. Perheen pyöritys jäi pitkälti avovaimon harteille.

– Aamuviideltä suunnilleen lähdin töihin, sitten tulin kotiin, menin treenaamaan, tulin kotiin, söin ja nukuin, että se meni aika lailla siihen, Teemu kertaa päivien kulkua.

Ruokavalio

Suunnitellussa ruokavaliossa pysymisestäkin Teemu kiittelee avovaimoaan. Jääkaapista hävisi kaikki turha ja terveellisemmät tottumukset juurtuivat taloon.

– Kummatkin ruvettiin syömään sen mukaan mitä oli ohjeessa määritelty. Salaatti tuli aika lailla tiukasti meidän perheeseemme ja sitä kautta leivät ja sun muut lähtivät aika lailla äkkiä pois. Jos leipää oli, se oli lapsille, Teemu summaa.

Katso jakso, jossa Teemu puhuu kotitreeneistään!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme