Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -valmentaja: Henkinen tuki on laihduttamisessa äärimmäisen tärkeää

Kun tavoitteena on karistaa hurja määrä kiloja lyhyessä ajassa, on fysiikka koetuksella. Suurin pudottaja -valmentaja muistuttaa, että henkiseen puoleenkin on kiinnitettävä kuitenkin äärimmäisen paljon huomiota kun laihdutusurakka saadaan käyntiin.

Personal trainer Mikko Nummenmaa muistuttaa, että samalla kun keho muuttuu uudistettujen rutiinien myötä, on tärkeää antaa sijaa myös henkiselle muutokselle. Etenkin silloin, kun paino ei tunnu putoavan, on tärkeää, että henkistä tukea on saatavilla.

– Painonpudotuksessa tulee välillä lähestulkoon nollaviikkoja ja niitä  tulee kaikille myös kotona silloin kun yritetään pudottaa painoa. Se on ollut mielestäni hyvä opetus myös ohjelmassa, että silloin ei saa lamaantua eikä luovuttaa tai masentua, vaan on ymmärrettävä, että se on ihan normaalia, Mikko toteaa.

Jos terveellisistä elämäntavoista tulee poikettua tai paino ei muista syistä johtuen putoa tasaisesti, on tärkeää hakea lähipiiristä henkistä tukea.

– Ratkaisevaa on se, kuinka tilanne pystytään käsittelemään ja kuinka siitä selvitään eteenpäin ja jatketaan siitä eteenpäin, Mikko kertoo

Suurin pudottaja nähdään AVAlla ma–pe klo 20 ja sunnuntaisin klo 21.

 

Katso edellinen jakso!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme