Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -valmentajat: Kilpailijat täyttivät odotuksemme

Suurin pudottaja -valmentajat myöntävät finaalin jälkeen, että kilpailijt täyttivät heidän odotuksensa kauden aikana. Sarjassa nähtiin uskomattomia muodonmuutoksia.

Valmentajat Jenni Levävaara ja Mikko Nummenmaa ovat erityisen mielissään siitä, että kilpailijoiden välillä vallitsee kunnioittava kannustamisen kulttuuri. Kaikki kilpailijat onnistuivat muuttamaan elämäntapojaan – ja osasivat iloita myös toistensa puolesta.

– Minusta on hienoa, että kilpailijat kannustavat toisiansa. Heitä ei kiinnosta pelkästäään se oma tulos, vaan juhlitaan myös sen toisen, kanssakilpailijan, tulosta. Se on ihan mahtavaa, Jenni toteaa.

– Finaalissa huomasi, että se henki on hirveen hyvä porukan kesken. Ei ollut yhtään sellaista negatiivisuutta tai pettymyksen tunteita vaan ihmiset olivat ylpeitä siitä mitä kaikki ovat saavuttaneet, Mikko toteaa.

Katso Suurin pudottaja -finaalijakso!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme