Mainos
Mainos

Suurin pudottaja -valmentajat paljastavat: He olivat ennakkosuosikkejamme kilpailun voittajiksi

Suurin pudottaja -sarjan valmentajat paljastivat, ketkä kilpailijoista olivat kilpailun alkumetreillä valmentajien ennakkosuosikkeja!

Valmentajat Jenni Levävaara ja Mikko Nummenmaa kertoivat haastattelussa, ketkä kilpailijoista olivat heidän ennakkosuosikkejaan kilpailun alkaessa. Valmentajat olivat mielipiteineen samoilla linjoilla.

Valmentajat uskoivat sinisiin veljeksiin


Alunperin veljensä Mikon kanssa sinisessä joukkueessa kilpaillut Juho herätti Jennin mielenkiinnon jo siinä vaiheessa, kun miehen tiedot komeilivat paperilla. Molemmat valmentajat uskoivat kilpailun alkaessa siihen, että ainakin Juho tulee pääsemään vielä pitkälle.

– Alkuvaiheessa ennakkosuosikkini olivat Juho ja hänen parinsa Mikko. Juholla on hyvä lihasmuisti ja hän on kuitenkin harrastanut liikuntaa aikaisemmin, niin ajattelin, että hän saa varmaan nopeasti tuloksia aikaan, Mikko toteaa.

– Ensimmäisen kohtaamisen jälkeen totesin, että hänellä on asenne kohdallaan, menettelevä pohjakunto ja hän on nuori ja vetreä kundi, uskoin jo alkuun, että hormonitkin toimivat hänellä varmasti hyvin, Jenni toteaa.

Sekä Mikko että Juho ovat pudonneet kilpailusta.

Huikea kehitys on herättänyt huomion

Sinisen veljeskaksikon rinnalle on noussut kilpailun edetessä useita onnistujia. Vähitellen ennakkosuosikin leimakin on hälvennyt. Jenni on mielissään siitä, että kilpailun onnistuneimpien tsemppaajien joukossa on useampi pari.

– Mukana on todellisia yllättäjiäkin kuten Aatu sekä Hanna ja Teemu. Emmistä minä olen myös äärimmäisen ylpeä. He ovat kaikki olleet sellaisia, että alku ei ollut niin kovin hyvä, mutta loppua kohti tahti on vain kiristynyt, Jenni jatkaa.

Suurin pudottaja AVAlla ma–to klo 20 ja sunnuntaisin klo 21.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme