Mainos
Mainos

Taviksesta Instagram-julkkiseksi – nainen laihdutti pikavauhtia yli 30 kiloa

Englantilainen 25-vuotias Tilly Cutler laihtui 30 kiloa vain yhdeksässä kuukaudessa. Nyt nainen kannustaa muitakin elämäntaparemontiin.

25-vuotias nuori nainen Tilly Cutler käänsi elämäntapansa päälaelleen noin yhdeksän kuukautta sitten. Sitä ennen Englannissa asuva nainen saattoi syödä neljänä päivänä viikossa roskaruokaa ja vieläpä kolmen ruokalajin verran.

Cutler päätti jakaa laihdutustarinansa Instagramissa ja siitä tuli pian hitti. Nainen keräsi lyhyessä ajassa yli 8 000 seuraajaa. Hänen tarinansa on ollut esillä myös perinteisessä mediassa ympäri maailmaa. 

Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä.

Cutler painoi kolme vuotta sitten saman verran kuin elefantin poikanen, 108 kiloa. Hän ei pystynyt kävelemään pitkiä matkoja. Hän söi pitsaa, hampurilaisia, makeisia ja suklaata päivittäin.

Viime vuoden huhtikuussa nainen päätti tehdä täyskäännöksen elämässään ja jätti roskaruuan taakseen ja ilmoittautui laihdutusryhmään. 

Jos kuva ei näy kunnolla, voit katsoa sen täältä

– Kyllästyin täysin siihen, että olin niin lihava, että mitkään vaatteet eivät sopineet päälleni. Minulla oli vaikeuksia kävellä ja itsetuntoni oli täysin pohjalukemissa. Niinpä päätin jättää roskaruuan pois ja liittyä laihdutusryhmään.

Cutler piti kirjaa edistymisestään Instagramissa, jonne hän julkaisi selfieitä vartalostaan. Päiväkirjan avulla hän näki jatkuvasti, missä mennään. 

Lähde: Daily Mail

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme