Mainos
Mainos

Valmentajat kertovat: Tämä oli mieleenpainuvin hetki Suurin pudottaja -sarjassa

Suurin pudottaja -valmentajat ovat olleet kilpailijoiden tukena kuukausikaupalla. Matka kohti uusia elämäntapoja on ollut pitkä, mutta mikä on ollut valmentajien mielestä mieleenpainuvin hetki taipaleen aikana?

Personal trainerit Mikko Nummenmaa ja Jenni Levävaara ovat seuranneet kilpailijoiden taivalta kohti kevyempää olemusta jo kuukausien ajan. Mikolle kaikkein vaikuttavin hetki sarjassa oli Aatun kiipeäminen Käärmekallion huipulle.

– Aatu painoi 160 kiloa lähtötilanteessa ja kahdeksan viikkoa tämän jälkeen sama kaveri kiipesi käärmekallion huipulle. Kun katsoin alhaalta, kuinka ennakkoluulottomasti ja päämäärätietoisesti hän lähti suorittamaan tehtävää, niin tunsin aitoa kunnioitusta ja se hetki inspiroi minua, Mikko toteaa.

Jennin on vaikea nimetä vaikuttavinta hetkeä, mutta kilpailijoiden kehitys – niin fyysisellä kuin henkiselläkin saralla – teki valmentajaan vaikutuksen.

– Minun mieleeni painuivat parhaiten upeat kasvutarinat ja mahtavat oivallukset. Kilpailun aikana on ollut todella ainutlaatuisia hetkiä ja olen seurannut kilpailijoissa syntynyttä ahaa-elämystä: Heidän elämänsä on muuttunut, Jenni huokaa.

Katso Suurin pudottaja -finaalijakso!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme