Mainos
Mainos

VIDEO: Suurin pudottaja -kauden huippuhetket ja dramaattisimmat käänteet

Suurin pudottaja -sarjan kautta suomalaiset ovat päässeet tutustumaan kahteenkymmeneen elämäntapamuutoksesta haaveilevaan kilpailijaan, joiden matkaa kohti kevyempää olemusta on seurattu AVAlla intensiivisesti. Muistatko vielä Suurin pudottaja -kauden huippuhetket ja dramaattisimmat käänteet?

Suurin pudottaja -kaudesta ei ole puuttunut jännittäviä käänteitä. Kauden aikana yksi kilpailijoista kiidätettiin sairaalaan nestehukan vuoksi. Vakava tilanne selvisi lopulta helposti.

Erityisen tunteikkaita hetkiä käytiin läpi useaan otteeseen kauden aikana etenkin koti-ikävän vuoksi. Moni miespuolisistakin kilpailijoista puhkesi itkuun päästessään soittamaan läheisilleen. Toinen tunteiden huippuhetki nähtiin sarjassa, kun kilpailijat pääsivät tapaamaan läheisiään usean viikon jälkeen.

Suurin pudottaja -sarjan tuoreimmalla kaudella nähtiin myös luovutus. Yksi kilpailijoista ei kestänyt leirillä kuin muutaman päivän.

– Minä joudun jättämään teidät. Minulla on niin kova koti-ikävä, Erik totesi kauden alussa.

Suurin pudottaja -sarjassa nähtiin myös herkutteluhaaste, yllättävä jako joukkueisiin ja suurena yllätyksenä kilpailijoille järjestetty puolimaraton.

Katso jakso, jossa muisteltiin Suurin pudottaja -kauden huippuhetkiä!

Katsomo-video ei ole saatavilla

Katso Suurin pudottaja -finaali AVAlla torstaina 5.6. klo 20!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme