Mainos
Mainos

Yksilökilpailu alkaa Suurin pudottaja -sarjassa – tällaiset ovat kilpailijoiden tunnelmat

Suurin pudottaja -sarjan kilpailijat saivat uutisia maanantaina 19.5., kun heille ilmoitettiin, että kilpailu ei jatku enää kahden joukkueen voimin, vaan kilpailijat tarttuvat jatkossa haasteisiin yksilöinä. Millaisia tunteita uutinen herätti?

Osa kilpailijoista otti uutisen yksilökilpailun alkamisesta raskaammin. Emmi kertoo, että hänelle oli kovempi pala aloittaa yksilökilpailu kuin heittää hyvästit ystävälleen Katille.

– Mielessäni pyörii ajatus siitä, että nyt ei ole enää ketään  tässä rinnalla. Nyt pitää pärjätä ihan oikeasti omillaan. Tämä oli minulle radikaalimpi muutos kuin Katin lähtö, Emmi kertoo.

Teemu otti uutisen yksilökilpailun alkamisesta kevyemmin. Peli on peliä ja mies oli varautunut siihen, että pian haasteet tullaan kohtaamaan yksin.

– Ei se oikeastaan muuttanut minun treeniäni. Nyt en ainakaan ole putoamassa kenenkään muun huonon pudotuksen takia, Teemu toteaa.

Teemulla on ollut koko kilpailun ajan treeneissä yksi tavoite, josta hän aikoo pitää jatkossakin kiinni.

– Kysyin jo alussa Jenniltä, että onko sallittua vetää jokaiset treenit täysillä ja hän vastasi, että on. Siitä saakka olen treenannut joka kerta täysillä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme