Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Anssi Kantelisen broilerinmaksa

Anssi Kantelisen haastetehtävänä oli valmistaa annos broilerinmaksasta.

Lue Anssi Kantelisen resepti herkulliseen annokseen.

Maksakreemi

300 g broilerinmaksaa

2 dl kuohukermaa

1 dl portviiniä

0.25 dl calvadosta

1 rkl dijonsinappi

1 rkl soija

1 tl fenkolinsiemeniä

1 tl suolaa

mustapippuri

Laita aineet kattilaan ja hauduta 10 minuuttia. Laita maksa ja puolet nesteestä tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi kreemiksi.

Fenkoli

200 g fenkolia

2 rkl öljyä

1,5 rkl punaviinietikkaa

1 tl sokeria

ripaus suolaa

lehtipersiljaa

Mallaslimppu

100 g maalahden limppua

50 g voita

ripaus suolaa

Lämmitä limppu voissa kattilassa ja lisää lopuksi joukkoon ripaus suolaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme