Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Lasse Lindströmin jälkiruoka

Lasse Lindstömin tehtävänä oli valmistaan täysin vegaaninen jälkiruoka. 

Tällä reseptillä voit valmistaa Lasse Lindströmin makoisan jälkiruoan.

Vaahdotettu suklaa:

250 g vesi
25 g sokeri
300 g tumma suklaata
Kiehauta vesi ja sokeri, kaada sokeriliemi sulatetun suklaan päälle. Vaahdota vesihauteessa.

Karamellisoitu pähkinä:

100 g saksanpähkinä, kuorittuna
75 g sokeria
Karamellisoi sokeri, pyöräytä pähkinät karamellissa ja jäähdytä.
Marjatäyte:

100 g tuoreita mustikoita
200 g tuoreita vadelmia
sokeri

Paseeraa vadelmat, lisää mustikat joukkoon ja mausta sokerilla.
Valitse sitten syvä lautanen ja tee suklaavaahdosta keskelle vuori. Tee siihen reikä keskelle, täytä tuoreilla ja soseutetuilla marjoilla. Raasta pienellä raastimella karamellisoituja pähkinöitä, niin että suklaa peittyy. Käytä myös tuoreita pistaaseja ja manteleita luomaan erilaisia värejä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme