Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Marcos Goissin mustekala

Marcos Goissin haastetehtävänä oli valmistaa annos mustekalasta.

Näillä raaka-aineilla voi valmistaa Marcos Goissin herkullisen annoksen.

Mustekala: 

1 mustekala n. 500g-750g painoinen

1 neilikka

1 laakerinlehti

1 valkosipulinkynsi

1 sipuli

timjaminoksa 

Hollandaise: 

1 kananmuna + 1 keltuainen

150 g voi

100 g oliiviöljy

2 rkl valkoviinietikka

2 rkl valkoviini (kuiva)

1 rkl mustekalan mustetta

Pikkelit: 

1 daikon-retiisi

1 kurkku

1 porkkana

1 punasipuli

Escabeche-liemi: 

1 dl luomu omenaviinietikkaa

½ dl luomu omenamehua

½ dl kanalientä 

1 tl suolaa

1 rkl sokeria

timjamin oksa

sitruunan kuorta

1 salottisipuli

Romesco:

2 pitkää punaista paprikaa

1 punainen chili

1 kokonainen valkosipuli

1 punasipuli

1 tomaatti

1 rkl oliiviöljyä

½ sitruunan mehu

70 g manteleita

suolaa

mustapippuria

Poltettu purjo: 

1 purjo 

suolaa

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme