Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Alexi Laiho muistelee pahinta keittiömokaansa – tulipalo lähellä

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa vierailevana tuomarina nähtävä rokkari Alexi Laiho muisteli järkyttävintä keittiömokaansa.

Useimmille saattaa olla se tilanne tuttu, kun palataan pitkän ja kenties kostean illan jälkeen kotiin nälkäisenä. Kyllähän sitä takuulla vielä ennättää hieman ruokaa tehdä ennen kuin siirrytään unten maille. Näin on käynyt myös Children of Bodom -yhtyeestä tutulle Alexi Laiholle.

– Mulle on käynyt se klassikko, että pitsa uuniin ja sitten ukkoo rupeekin väsyttämään, mies aloittaa naureskellen.

– Minä ja Pain-yhtyeen Peter Tägtgren oltiin pari vuotta sitten äänittämättä lauluja täällä Suomessa. Oltiin käyty vähän baarissa ja sitten mentiin meille ja työnnettiin pitsa uuniin.

Miehen mukaan pitsa ei ennättänyt olla uunissa kovinkaan kauaa ennen kuin se oli jo syttynyt täysin liekkeihin.

– En tajua miten se tapahtui tai, että miten se on mahdollista, mutta se pitsa syttyi tuleen. En liioittele tai kuseta. Ilmeisesti se leivinpaperi oli osunut johonkin ja se pitsa syttyi sitten tuleen. Tai ehkä siihen oli jäänyt joku muovi päälle, Laiho naureskelee.

Tämän episodin jälkeen miehet unohtivat keittiöurakkansa ja jatkoivat hieman nestemäisten annosten nautiskelua.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu Subilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme