Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Alexi Laiho nähdään Top Chef -tuomaristossa: ”En ole mikään ruokasnobi”

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähdään vakiotuomariston rinnalla myös Children of Bodom -yhtyeen keulahahmo Alexi Laiho, joka aikoo arvioida ruokia vain maku edellä.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa vierailevana tuomarina nähtävä Alexi Laiho naureskelee omalle vierailulleen, sillä yleensä miehen matkaan tarttuu ainoastaan ”kuppainen” kanasalaatti tai jonkinlainen leipä.

– Mä en yleensä syö ihan hirveästi ja en ole missään tapauksessa mikään ruokasnobi. Se taitaakin olla se läppä, jonka takia olen täällä, Laiho kertoo.

– Ruokien arvioinnissa joudun menemään aivan fiilispohjalta. Joko se ruoka on hyvää tai sitten ei. Sama pätee musiikissakin, ei sitä sen enempää oikein tarvitse selitellä, mies summaa.

Laulaja-kitaristi ei ennakkoon halua miettiä liikaa hänen eteensä mahdollisesti astelevia annoksia, mutta uskoo takuulla yllättyvänsä.

– Uskon, että varmasti tulee ihan hyvää safkaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Illan jakson aikana vastakkain kokkaavat ravintola Krog Madamen keittiömestari Joseph Youssef ja jälkiruokiin erikoistunut Teemu Nikkari. Miten kokit voisivat miellyttää sinun makuaistejasi?

– Mulla on vähän se, että en yleensä diggaa mistään liian fancystä, mutta toisaalta sekin voi olla hyvää, Laiho kertoo naureskellen.

Huippukokeilla onkin kova urakka edessä, sillä heidän täytyy miellyttää kovin erilaisia makuhermoja. Annokset päätyvät nimittäin ruokaintoilijoiden, huippukokkien ja rokkareiden eteen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu Subilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme