Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Huippukokki Arto Rastas yllättyi Top Chef -finaalin tasosta

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa käytiin kiivas taistelua, jonka seurauksena yksi mies ansaitsi Top Chef -tittelin.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman finaalissa koettiin suuria tunteita, kun yhdeksän huippukokkia taistelivat Top Chef -tittelistä.

Kolmivaiheisen finaalin aikana parastaan pistivät Lasse LindströmTimo LinnamäkiAnssi KantelinenTeemu NikkariJouni RahikainenMaija SilvennoinenArto RastasMarkus Kauppinen ja Teemu Laurell.

Finaalinelikon muodostivat loppujen lopuksi Teemu Laurell, Arto Rastas, Jouni Rahikainen ja Anssi Kantelinen.

– Ajattelin, että Teemu on varmasti kärkikahinoissa, mutta sitten nämä kaksi muuta veijaria, niin en osannut heitä aamulla vielä arvioida. Mutta päivän mittaan kun heitä seurasi, niin kyllähän he ovat tosi kovia keittäjiä. Tosi tasaväkinen se finaalinelikko ja kaikilla kuitenkin oma tyyli toteuttaa, Rastas summaa.

Ravintola-alan konkari yllättyi kilpailun tasosta positiivisesti.

– Taso oli kova. Paljon kovempi, mitä alun perin ajattelin! Ihan siis jo sieltä alkutehtävästä asti, kun olin Kiraa vastaan. Ei kyllä helpolla päässyt, mies summaa.

Ensimmäisenä finaalinelikosta putosi Jouni ja sitten Arto. Millaista palautetta sait annoksistasi?

– Palaute pääruoasta oli hyvää. Siinä vaiheessa vielä uskoinkin, että olisin päässyt siitä jatkoon, kun katsoin kilpakumppaneiden annoksia. Mutta siinä vaiheessa kävi kylmät ja lähtöpassit tuli. Kyllähän se harmitti aika lailla.

– Jälkiruoka olisi ollut todella killeri, jos olisin päässyt sinne asti, Rastas kuvailee.

Mies siis yllättyi putoamisestaan, mutta kertoo että kilpailu oli kokemuksena mahtava ja mitään ei jäänyt hampaankoloon.

Tiukan kilpailun jälkeen Rastas aikoo keskittyä ravintoloidensa pyörittämiseen, mutta jotain jännittävää on nähtävästi tuloillaan.

– Kaikkea uutta kuviota ja viritystä on tulossa, mies kertoo iloisesti.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Top Chef Suomi -sarjasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme