Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Huippukokki sai Top Chef -tuomarin kyyneliin: ”Illan kohokohta”

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa käytiin intensiivinen taistelu Michelin-kokki Jouni Toivasen ja ravintola Lonnan Jouni Rahikaisen välillä. Kumpi kokkasi tiensä Top Chefin finaaliin?

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman kahdeksannessa jaksossa nähtiin vastakkain Top Chefissä aiemminkin kokkailut Michelin-kokki Jouni Toivanen ja lukuisia helsinkiläisiä huippuravintoloita avannut Jouni Rahikainen. Tiukan taistelun jälkeen Toivasen matka päättyi.

Jakson teemana oli valmistaan täysin vegaaninen menu vakituomareille sekä vierailevina tuomareina nähdyille Katariina Sourille ja kirjailija Laura Gustafssonille. Toivasen mukaan haaste oli todella vaikea, sillä pelkästään vegaanista ateriaa tulee tehtyä kovin harvoin.

Miesten annokset olivat kuitenkin toinen toistaan paremman makuisia ja jälkiruoka sai muun muassa Sourin liikuttumaan aivan kyyneliin.

– Katariina pillahti itkuun maistettuaan minun jälkiruokaa, niin se oli illan kohokohta, jos sitä sellaiseksi voi sanoa, Toivanen naurahtaa.

Tuomarit olivat todella tyytyväisiä miehen annoksiin, mutta Toivanen itse oli hieman pettynyt pääruokaansa.

– Pääruoasta jäi mielestäni jotain puuttumaan. Se oli ehkä vähän sellainen ontto annos, siitä jäi jokin juju puuttumaan, mies kertoo.

Huippukokki arveleekin pääruoan olleen syy miehen tappioon.

– Kyllä veikkasinkin, että Rahikainen pääsee finaaliin. Hänellä oli oikeastaan kaikki annokset tosi hyviä, Toivanen summaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu Subilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme