Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Huippukokki teki jälkiruoan lihasta: Naureskeltiin sille kaikki

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa käytiin erikoinen taistelu Lasse Lindströmin ja Markus Rosenbergin välillä. Kumpi näistä kokeista nähdään Top Chefin finaalissa?

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman yhdeksännessä jaksossa nähtiin vastakkain Top Chefissä aiemminkin kokkailut Lasse Lindström ja August von Trappe -ravintolassa kokkaava Markus Rosenberg.

Väärinymmärrykset ja erikoiset annokset koituivat Rosenbergin kohtaloksi ja tämän takia hänen matkansa kilpailussa päättyi. Mies kertookin jännittäneensä aivan hurjasti kuvausten aikana.

– Olen itse katsonut kaikkia kokkiohjelmia ja aina ihmetellyt, että miten jonkun aivan itsestään selvän asian voi kämmätä. Opin ainakin, että kaikille osanottajille pitää nostaa hattua, Markus kertoo.

Kaksintaistelun aikana Rosenberg valmisti jälkiruoaksi lihaa suklaajäätelön kanssa, joten jokainen voi arvatakin, että tuomarit eivät olleet kovinkaan tyytyväisiä. Myöskin Markus ihmettelee omaa oikosulkuaan tehtävänannon aikana.

– Tehtävänanto ei mennyt ihan jakeluun. Aloin sitten tehdä lihasta jälkiruokaa ja jonkinlainen oikosulku siinä tuli ja ihan hassutteluksihan se meni.

"Jälkkäri oli huumoripläjäys"

Pääasiassa tuomaristo piti miehen muista annoksista, mutta viimeinen annos ei ollut juurikaan kenenkään mieleen. Onneksi asiaan osattiin kuitenkin suhtautua huumorilla.

– Jälkkäri oli jo melkoinen huumoripläjäys. Naureskeltiin sille kaikki.

– Sekavan tehtävänannon jälkeen tuli sekava ruoka, Markus summaa.

Rosenberg ei ollut itse täysin tyytyväinen suorituksiinsa ja ihmetteleekin, miten hän kasasi itselleen niin kovat paineet kokkailun aikana. Tämän seurauksena mies ei ollut lainkaan epävarma siitä kumpi kokeista jatkaa Top Chefin finaaliin.

– Ei ollut minkäänlaista epäilystä siitä kumpi voittaa. Lassea jännitti, mutten oikein ymmärrä miksi, Markus naureskelee.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Top Chef Suomi -sarjasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu Subilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme