Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Olli Herman epäilee pätevyyttään Top Chef -tuomarina

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähdään vakiotuomariston rinnalla myös Reckless Love -yhtyeen keulahahmo Olli Herman, joka nauttii syömisestä.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähdään vierailevina tuomareina Olli Herman ja Children of Bodom -yhtyeen keulahahmo Alexi Laiho. Miehet ovat melko samoilla linjoilla ruokien arvioimisen suhteen ja aikovatkin arvioida ruokia maku edellä.

– Varmaan aika fiilispohjalta joudun menemään, koska ei minulla ole minkäänlaista meriittiä tai pätevyyttä arvioida toisen tekemiä ruokia. Varmaan pitää ensiksi katsoa miltä se näyttää ja miettiä sitten miltä se maistuu, Herman summaa naureskellen.

Ennen ruokien maistelua rokkarille on kerrottu, että Top Chef -kauden aikana on tähän mennessä valmisteltu toinen toistaan maustuvampia kokonaisuuksia. Mies ei kuitenkaan halua nostaa odotuksiaan liian korkealle.

– En halua vielä odottaa mitään, koska positiivinen yllätys on parempi kun negatiivinen yllätys. Luulenpa kuitenkin, että tämä on takuuvarmasti positiivinen, koska nuo jäbät ovat innoissaan tuosta ruoanlaittamisesta ja he ovat ammattilaisia, Herman summaa.

Haluaisitko antaa kokeille jotain vinkkejä?

– Ruoanlaitossa en lähtisi neuvomaan yhtään, mutta jos mun makuhermoja haluaa miellyttää, niin tykkään suomalaiseen makuun ehkä hieman eksoottisesta ruoasta, kuten esimerkiksi kookoksesta ja muistakin hedelmistä aika paljon, Herman kertoo.

Huippukokeilla onkin kova urakka edessä, sillä heidän täytyy miellyttää kovin erilaisia makuhermoja. Annokset päätyvät nimittäin ruokaintoilijoiden, huippukokkien ja rokkareiden eteen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu Subilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme