Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Tappion kokenut Top Chef -kokki: ”Olisin haukkunut annoksiani enemmän”

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähtiin kauden yksi tiukimmista kamppailuista, kun Erik Mansikka ja Teemu Laurell taistelivat paikasta Top Chefin finaalissa.

Top Chef -tuomaristo oli tiukan päätöksen edessä maisteltuaan ravintola Goton keittiömestari Teemu Laurellin ja ravintola Kaskiksessa työskentelevän Erik Mansikan annoksia.

Vaikka kilpailu olikin tiukka, niin Hell’s Kitchenin aikoinaan voittanut Mansikka ei ollut annoksiinsa lainkaan tyytyväinen.

– Haastetehtävän ruoat olivat hyviä ja niihin olin tyytyväinen, mutta sitten se virallinen kaksintaistelu oli täysi farssi, mies kertoo.

Huippukokki kertookin teeman olleen melko haasteellinen.

– Lähdin tekemään annoksia ehkä liian tarkkaan ja lisäksi myös pieni pilke silmäkulmassa, Mansikka kuvailee.

"Teemu tulee ja korjaa potin"

Vuoden turkulaiseksikin valittu Mansikka kertoo saaneensa tuomaristolta positiivista ja asiallista palautetta. Mies ei itse ollut heidän kanssaan täysin samoilla linjoilla.

– Itse olisin haukkunut safkojani paljon enemmän, mies naurahtaa.

Tuomaristo valitsi Teemu Laurellin voittoon ja tämä ei yllättänyt Mansikkaa lainkaan. Mies uskookin kilpakumppaninsa vievän jälleen kerran Top Chefissä voittajan tittelin.

– Turha muiden on mitään siellä täpiköidä. Teemu tulee ja korjaa potin, turkulainen kertoo innoissaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Top Chef Suomi -sarjasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu SUBilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme