Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Tappion kokenut Top Chef -kokki: Tämä jäi kaivelemaan

Huippukokki Kimmo Jylhän matka Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -kilpailussa päättyi.

Illan jaksossa nähtiin vastakkain kaksi konkaria, kun Maija Silvennoinen ja Kimmo Jylhä teroittivat veitsensä ja kokkasivat paikasta Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -finaalissa.

Jylhä kokkasi kaksintaistelun aikana lukuisia mielenkiintoisia annoksia. Mies kuitenkin myöntää, että Lähi-itä ja Pohjois-Afrikka oli teemana haastava.

– Alkuun en lähtenyt tekemään annoksia oikein millään ajatuksella, koska teema tuntui aluksi aika hankalalta. Sitten kun rupesi mietiskelemään, niin alkoi sitä makumaailmaakin löytyä, Jylhä kommentoi teemaa.

Haastava teema ei haitannut, sillä keittiössä valtasi hyvä henki ja molemmat kokit auttoivat toisiaan tarpeen vaatiessa.

– Maija oli erinomainen vastus. Meillä oli oikein hauska ja mukava taistelu. Huumori lensi ja siinä vähän autettiin toisiamme, kun apu tuli tarpeen.

Haastava teema ei haitannut, sillä mies oli annoksiinsa suhteellisen tyytyväinen. Yksi asia jäi kuitenkin vaivaamaan ja hän arveleekin sen olleen syy tappioon.

– Jälkiruoka kokonaisuudessaan jäi vähän kaivelemaan, Kimmo kuvailee.

Maijan voitto ei siis tullut miehelle yllätyksenä.

– Oli minulla aika selkeä visio siitä, että Maija voittaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Top Chef Suomi -sarjasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu SUBilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme