Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Tässä he ovat! Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -tuomarit

Subin suosikkisarja palaa ruutuun 11. maaliskuuta lähes täydellisen uudistuksen kokeneena – nyt kilpailumuotona on kaksintaistelu!

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa aikaisempien kausien parhaat Top Chef -kilpailijat kohtaavat Suomen kiinnostavimmat kokit.

Ohjelmaa juontaa ja tuomaroi tuttuun tapaan Pipsa Hurmerinta. Arvovaltaisessa tuomaristossa toimivat myös Lontoossa pitkään uraa tehnyt huippukokki Helena Puolakka ja ruokatoimittaja ja -kirjailija Mikko Takala.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman jokaisessa jaksossa kaksi kilpailijaa ottaa mittaa toisistaan ja vain toinen selviytyy taistelusta voittajana jatkoon. Molemmat kokit ovat suunnitelleet oman tehtävän, jossa pääsevät näyttämään toisilleen taitonsa. Kamppailu huipentuu vaativaan Kaksintaistelu-tehtävään, joka ratkaisee kumpi kokeista jatkaa finaaliin ja kumpi tippuu pelistä pois.

Tehtäviä ovat arvioimassa vakiotuomaristo Pipsa Hurmerinnan, Helena Puolakan ja Mikko Takalan lisäksi joka jaksossa vaihtuvat vierailevat tuomarit. Ensimmäisessä jaksossa tuomaroimaan pääsevät USA:n Top Chefissä kilpaillut suomalaiskokki Stefan Richter ja näyttelijä Jasper Pääkkönen.

Suomen uusi Top Chef valitaan suuressa finaalijaksossa, jossa kaikki kaksintaisteluista voittajina selvinnyttä kokkia taistelevat 20 000 euron palkinnosta ja himotusta Top Chef -tittelistä.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu alkaa SUBilla keskiviikkona 11. maaliskuuta klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme