Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Teemu Laurell harmistuneena: Halusin voittaa

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa käytiin läpi tiukka kamppailu Top Chef -tittelistä.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman finaalissa koettiin suuria tunteita, kun yhdeksän huippukokkia taistelivat Top Chef -tittelistä. Finaalinelikon muodostivat loppujen lopuksi Teemu Laurell, Arto Rastas, Jouni Rahikainen ja Anssi Kantelinen.

Viimeisen annoksen pääsivät valmistamaan Teemu Laurell ja Anssi Kantelinen. Miehet ovat jo aiemminkin olleet vastakkain finaalissa, mutta tällä kertaa voitto meni Laurellin sijasta Kanteliselle. Minkä arvelet olevan syy Anssin voittoon?

– Anssilla on enemmän kisakokemusta Top Chefistä ja hän sai toisella kaudella olla mestarin opissa, niin siksi hän varmaan päihitti minut, Laurell vitsailee.

Finaalin jälkeen Teemun tunnelmat eivät olleet kovinkaan korkealla, sillä lopputulos ei ollut sellainen, mitä hän lähti hakemaan.

– Halusin voittaa. Heti kun voittaja ilmoitettiin, niin suoraan sanottuna v*tutti, Laurell kertoo.

Huippukokin mielestä finaalipäivä oli kuitenkin todella hauska ja hän valmisti lukuisia upeita annoksia.

– Olin tosi tyytyväinen finaalipäivän annoksiin. Voisi harmittaa vielä enemmän, jos ne annokset eivät olisi olleet täysin onnistuneita.

Finaalin aikana Kantelinen kertoi, että kumpi tahansa voittaakin, niin hänen pitää tarjota toiselle koko ilta ja niin myös kävi.

– Pidin lompakon kyllä visusti takataskussa, en edes meinannut kaivaa esiin, Teemu nauraa.

– Harmi vaan kun olin niin väsynyt. Olisi voinut muuten nyhtää enemmän irti. Varmaan jotain autoja olisi pitänyt mennä ostamaan. No lähetään tästä vielä joskus Kuopioon lentokoneella.

Vaikka voitto menikin sivu suun, niin Laurell aikoo edelleen tavoitella unelmaansa.

– Jo toisen kauden jälkeen minulla on ollut tavoitteena löytää tila stadista. Se on vielä se suurin unelma, niin pitää nyt lähteä toteuttamaan sitä, mies kertoo. 

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Top Chef Suomi -sarjasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme