Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Top Chef -finalistit selvillä – nämä kokit taistelevat himoitusta tittelistä!

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa on viimeinkin selvillä kaikki finalistit.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa käytiin viimeinen kaksintaistelu ennen finaalia. Viimeisestä paikasta taistelivat Top Chefissä aiemminkin kokkailut Lasse Lindström ja August von Trappe -ravintolassa kokkaava Markus Rosenberg.

Näiden kokkien välistä kaksintaistelua tuomaroi Mikko Takala, Helena Puolakka ja Pipsa Hurmerinta. Vakiotuomariston rinnalla nähtiin myös Tommi Tuominen.

Illan aikana miehet kokkasivat lukuisia upeita ja maukkaita annoksia, mutta eräs annos meni aivan mönkään. Huippukokkien oli määrä valmistaa kolme annosta lihasta, mutta Rosenberg ymmärsi tehtävän väärin ja valmistikin jälkiruoan lihaa käyttäen.

– Markus oli ymmärtänyt tehtävän väärin. Heidän piti valmistaa kolme ruokalajia, jossa on lihaa, mutta hän valmisti kuitenkin jälkiruoan, jossa oli lihaa. Se maistu ihan hirveältä, Pipsa kertoo.

Puolakan mielestä kilpailu miesten välillä oli melko tasaväkinen ennen viimeisen annoksen maistelua.

– Lassen ja Markuksen taisto oli tasaväkinen alkuun, mutta se viimeinen tehtävä ratkaisi sen. Markus epäonnistui siinä, se annos oli katastrofi, Helena summaa.

Viimeisen taistelun seurauksena Lasse Lindströmin rinnalla finaalissa nähdään Timo Linnamäki, Anssi Kantelinen, Teemu Nikkari, Jouni Rahikainen, Maija Silvennoinen, Arto Rastas, Markus Kauppinen ja Teemu Laurell.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Top Chef Suomi -sarjasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu Subilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme