Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Top Chef -kilpailija Akseli Herlevistä: Hänestä tulee karhu mieleen

Huippukokki Timo Linnamäellä oli vastaparistaan sanottavana pari mielenkiintoista kommenttia.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähdään vastakkain Top Chefin jo kertaalleen voittanut Akseli Herlevi sekä ravintola Murun omistaja Timo Linnamäki. Miehet kokkaavat jatkoonpääsystä sekä mahdollisuudesta voittaa 20 000 euron palkinto.

– Kaksintaisteluasetelma on todella mielenkiintoinen. Siinä otetaan nyt miehestä mittaa. Päästään kilpailemaan herrasmiesmäisesti kaksistaan, Linnamäki hehkuttaa.

Miten kuvailisit vastapariasi Akseli Herleviä?

– Jos Akselia vertaa eläimeen, niin hänestä tulee mieleen sellainen karhu. Hän on toisaalta tosi lempeä, mutta hänestä löytyy myös sellaista tiettyä aggressiivisuuttakin.

– Kilpakumppanina hän on äärimmäisen haastava ja taitava kaveri. Hän on myös hyvin kekseliäs ja luova. Akseli antaa itsestään tosi rennon kuvan ja ettei olisi miettinyt kaikkea niin tarkkaan, mutta se on varmaan vähän show'ta, Linnamäki kuvailee Herleviä iloisesti.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu alkaa SUBilla keskiviikkona 11. maaliskuuta klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme