Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu – nämä kokit nähdään vastakkain

Katso ketkä Suomen huippukokit nähdään vastakkain Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman jokaisessa jaksossa kaksi kilpailijaa ottaa mittaa toisistaan ja vain toinen selviytyy taistelusta voittajana jatkoon.

Kaksintaisteluparit:

Akseli Herlevi ja Timo Linnamäki

Akseli Herlevi on Top Chef Suomen ensimmäisen kauden voittaja. Hän omistaa oman catering-yrityksen ja vierailee jatkuvasti suosituissa ruokaohjelmissa.

Kokenut keittiömestari Timo Linnamäki on yksi palkitun ravintola Murun omistajista. Hän on asunut ja työskennellyt pitkään myös Saksassa.

Anssi Kantelinen ja Ali Toppinen

Anssi Kantelinen osallistui Top Chefin toiselle ja kolmannelle kaudelle. Toisella kaudella hän tippui kisasta ensimmäisenä, mutta palasi kolmannelle kaudelle todistamaan taitonsa ja pääsikin finaaliin asti. Anssilla on Kuopiossa oma ravintola Urban, jossa hän työskentelee.

Ali Toppinen on työskennellyt ravintola Nokassa viimeiset kolme vuotta. Sitä ennen hän oli viidentoista vuoden ajan ammattilumilautailija. Ali on tällä hetkellä Pro2015:n kokki-kategorian finalisti.

Maija Silvennoinen ja Kimmo Jylhä

Keittiömestari Maija Silvennoinen oli yksi Top Chef Suomen ensimmäisen kauden mieleenpainuvimmista kilpailijoista. Hän on kirjoittanut urallaan useita keittokirjoja ja esiintynyt lukuisissa ruokaohjelmissa. Maija työskentelee Jyväskylässä omistamassaan vegaaniravintola Katriinassa.

Keittiömestari ja ravintoloitsija Kimmo Jylhä tunnetaan japanilaisen sanansaattajana Suomessa. Kimmo perusti Suomen ensimmäisen sushi-ravintolan vuonna 1999 ja on siitä lähtien pyörittänyt Suomen parhaita japanilaiseen ruokaan erikoistuneita ravintoloita.

Markus Kauppinen ja Marcos Gois

Markus Kauppinen kilpaili Top Chef Suomen ensimmäisellä kaudella. Hän on työskennellyt urallaan muun muassa Espanjassa ja Australiassa. Markus on osakkaana kuopiolaisessa Panza-ravintolassa.

Marcos Gois on nuori, innovatiivinen kokki, jonka portugalilaiset juuret näkyvät hänen ruuissaan. Hän on työskennellyt kolmen Michelin-tähden ravintola Piazza Duomossa Italiassa ja helsinkiläisissä huippuravintoloissa kuten Sandlådan ja Ask. 

Teemu Laurell ja Erik Mansikka

Teemu Laurell on Top Chef Suomen toisen kauden voittaja. Hänellä on ollut myös oma ruokaohjelma. Hän työskentelee tällä hetkellä Raumalla, jossa hän on ravintola Goton osakas ja keittiömestari.

Erik Mansikka on Suomen Hell’s Kitchenin voittaja ja vuonna 2013 hänet valittiin Vuoden kokiksi. Erik työskentelee arvostetussa turkulaisessa ravintola Kaskiksessa.

Joseph Yossef ja Teemu Nikkari 

Joseph Youssef on tuttu kasvo Top Chef Suomen toiselta kaudelta. Joseph on ravintola Krog Madamen keittiömestari ja kouluttaa kokkeja ammatikorkeakoulussa.

Lahjakas, jälkiruokiin erikoistunut Teemu Nikkari on vastannut Savoyn jälkiruuista viimeisen kahden vuoden ajan. Aiemmin hän on työskennellyt ravintoloissa kuten Mecca, Glöd ja Grotesk.

Kira Weckman ja Arto Rastas

Top Chef Suomen kolmannen kauden voittaja Kira Weckman työskentelee omassa yrityksessään, joka on nimeltään KW Catering & Consulting. Cateringin ja konsultoinnin lisäksi yritys keskittyy uuden reseptiikan kehittämiseen.

Keittiömestari Arto Rastas on ravintola-alan konkari. Hän on perustanut ja omistaa Helsingin Kulinaarinsen instituutin. Arto omistaa kuusi ravintolaa ja on esiintynyt lukuisissa ruokaohjelmissa.  

Jouni Toivanen ja Jouni Rahikainen  

Keittiömestari Jouni Toivanen oli kilpailija Top Chefin toisella kaudella. Ravintolatyön lisäksi hän on julkaissut villiyrtteihin keskittyvän keittokirjan ja tekee myös reseptiikkaa ruokalehtiin.

Keittiömestari Jouni Rahikainen on työskennellyt arvostetuissa ravintoloissa Suomessa, Australiassa ja Englannissa. Hän on ollut avaamassa useita helsinkiläisiä huippuravintoloita, kuten Kämp Signéen ja Lonnan, jossa hän on osakkaana.

Lasse Lindstöm ja Markus Rosenberg 

Lasse Lindström on Top Chef Suomen toisen kauden kilpailija ja finalisti. Hän on työskennellyt Suomen arvostetuimmissa ravintoloissa kuten Luomossa, G.W. Sundmansilla ja Chez Dominiquessa.

Markus Rosenberg työskentelee Tampereella ravintola August von Trappessa.  Markus on työskennellyt Oslossa ja ravintoloissa Saariselältä Helsinkiin.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu alkaa SUBilla keskiviikkona 11. maaliskuuta klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme