Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Top Chef -tuomareiden viime hetken vinkit: ”Ei kannata lähteä soitellen sotaan”

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelma starttaa Subilla 11. maaliskuuta. Tuomarit haluavat nähdä jokaisen huippukokin suoriutuvan parhaalla mahdollisella tavalla ja kertovat nyt parhaimmat vinkkinsä ennen keittiöön astumista.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähdään paljon kokkeja, jotka ovat aiemminkin kokanneet kameroiden edessä. Osalle tämä kokemus on kuitenkin täysin uusi. Millaisia vinkkejä antaisitkin näille kokeille, Pipsa Hurmerinta?

– Katsokaa edellisiä jaksoa. Valmistautuminen on kaiken a ja o. Mihinkään ei kannata lähteä soitellen sotaan!

Aiemmiltakin kausilta tuttu Pipsa tietää, että kameran edessä kokkaaminen on haastavaa.

– Suomen kovimmatkin kokit ovat joutuneet sellaisiin tilanteisiin tv-kameran ääressä, että tämä meni nyt ihan perseelleen.

Gordon Ramseyn opeissa aloittanut ja sittemmin häikäisevän uran Lontoossa luonut Helena Puolakka toivoo, että kokit antaisivat intohimonsa ammattia kohtaan paistaa Top Chef -keittiössä.

– Kaikki pitää laittaa peliin! Pitää vaan luottaa itseensä ja omaan tyyliin.

Puolakka toivoo, että kokit eivät lähtisi kikkailemaan liikaa vain sen takia, että kuka vastustaja on tai mikä tehtävä heillä on edessään.

– Tällaisessa tilanteessa saattaa helposti lähteä muuttamaan kaikkea. Ei kuitenkaan kannattaisi. Kannattaa vaan luottaa omaan tyyliin, Puolakka summaa.

Ruokakriitikko Mikko Takala on Puolakan kanssa samoilla linjoilla ja toi voo myös, että Suomen huippukokit eivät lähtisi kikkailemaan liikaa.

– Sellainen liika kikkailu kostautuu, varsinkin sellaisissa käsissä, joka ei kaikkea hallitse, Takala muistuttaa.

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu alkaa SUBilla keskiviikkona 11. maaliskuuta klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme