Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Top Chef -tuomareilla hankaluuksia päätöksenteossa – tämä vei kokin finaaliin!

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähtiin loistavaa kokkaamista, jonka johdosta tuomareilla oli todellisia haasteita päätöksenteossa.

Top Chefin kuudennessa jaksossa nähtiin vastakkain Top Chefistä tuttu Joseph Youssef ja jälkiruokiin erikoistunut kokki Teemu Nikkari.

Näiden miesten välistä kaksintaistelua tuomaroi Mikko TakalaHelena Puolakka ja Pipsa Hurmerinta. Vakiotuomariston rinnalla nähtiin myös Children of Bodom -yhtyeen laulaja-kitaristi Alexi Laiho ja Reckless Love -yhtyeestä tuttu Olli Herman.

Tuomarit maistelivat illan aikana toinen toistaan upeampia annoksia. Tuomareiden mukaan Youssefin annoksissa makumaailma oli äärimmäisen lumoava, kun taas Nikkarin annoksissa tekninen osaaminen paistoi kirkkaasti läpi.

– Päätöksenteko oli ärsyttävän vaikeaa! Jose ei ehkä ollut teknisesti niin valmis kun kilpakumppaninsa, mutta hän teki niin virkistävän erilaisia ja hyviä makuja, että päätös näiden kahden välillä oli todella hankala, Takala kertoo.

Youssef oli mukana Top Chefin toisella kaudella ja Pipsa kertookin miehen kehittyneen näiden vuosien aikana aivan valtavasti. Tämä tietenkin hankaloitti voittajan valintaa entisestään.

– Tämä ei todellakaan ollut mikään läpihuutojuttu, Hurmerinta kommentoi.

Mikä kuitenkin vei Nikkarin Top Chef -finaaliin?

– Teemu voitti, koska hänen jälkiruokansa oli selkeästi loisteliaampi. Siinä oli paljon laksitsin eri vivahteita ja hänellä oli tekniikkaa enemmän mukana omissa annoksissaan, Helena kertoo.

Muu tuomaristo oli Helenan kanssa samaa mieltä, joten teknisen osaamisen ja taidokkaan jälkiruoan ansiosta Nikkari pääsi ansiokkaasti Top Chefin finaaliin.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu Subilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme