Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Top Chef -tuomari vierailevaksi kokiksi helsinkiläiseen huippuravintolaan – ”Hän on esikuvamme”

Antto Melasniemi ja Heikki Purhonen juhlistavat 10-vuotista ravintoloitsijataivaltaan vuoden 2015 aikana. Juhlavuosi starttaa Ateljé Finnessä keittiömestari Helena Puolakan vierailulla ja menulla.

Antto Melasniemi ja Heikki Purhonen ovat pyörittäneet yhteisiä ravintoloita Helsingissä jo 10 vuotta. Kruununhaan ravintola Kuurna avattiin vuonna 2005, Etu-Töölön Ateljé Finne vuonna 2007 ja ydinkeskustan Putte's Bar & Pizza 2011.

Ravintoloitsijoiden juhlavuoden kunniaksi kulinaristien suosikkiravintola Ateljé Finne on kutsunut vierailulle yhden Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä keittömestareista. Helena Puolakka vierailee Ateljé Finnen keittiössä 11.4. ja hänen luomansa menu on tarjolla 11.4.–30.4.2015.

– Helena on esikuvamme, ja on hienoa saada hänet Finnen keittiöön. Tapasimme Heikin kanssa, kun työskentelimme Helenalle Lontoossa. Myös keittiöpäällikkömme Tomas Svartsjö on työskennellyt hänen keittiössään, kertoo Antto Melasniemi.

Pitkään Lontoossa uraa tehnyt Puolakka toimii tällä hetkellä kulinaarisena johtajana Company of Cooks -yrityksessä. Yritys vastaa muun muassa Royal Opera Housen ravintoloista. Hän on työskennellyt niinGordon Ramsayn kanssa kuin johtanut Pierre Koffmannin kolmen Michelin-tähden ravintola La Tante Clairea.

Parhaillaan Puolakka tunnetaan Suomessa myös yhtenä Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman tuomareista.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme