Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

Top Chef -tuomarit paljastavat: Tämä koitui hävinneen kohtaloksi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman tuomarit valitsivat Anssi Kantelisen jatkoon. Lue, mitkä asiat johtivat miehen voittoon.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähtiin vastakkain Anssi Kantelinen ja Ali Topppinen. Taistelu päättyi lopulta Kantelisen voittoon.

Näitä huippukokkeja tuomaroi Mikko TakalaHelena Puolakka ja Pipsa Hurmerinta. Mistä johti Urban-ravintolan omistajan voittoon?

– Anssin ruoat olivat puhtaampia ja tyyliltään yksinkertaisempia, Helena aloittaa.

Jälkiruoka oli kuitenkin todella suuressa roolissa, kun voittajan nimeä pohdittiin. Helenan mielestä Alin jälkiruoka oli liian yksinkertainen.

– Kävimme pyörähtämässä keittiössä ja Ali kertoi, että Ari Ruoho tekee jälkiruoan. Hän ei siis vienyt jälkiruokaan itseään ollenkaan. Se oli iso juttu.

Jälkiruoka oli myös ruokakriitikko Mikko Takalan päätöksen kohdalla suuressa roolissa, hän nimittäin rakastui Anssin valmistamaan jälkiruokaan täysin.

– Anssin jälkiruoka oli todella hieno. Hän teki sellaisen superhienon, silmiä hivelevän kauniin jälkiruoan. Se myi minulle sen kaverin ihan täysillä, Takala kuvailee.

Pipsan mielestä Anssi teki omannäköistä ruokaa ja se näkyi jokaisessa annoksessa. Tämä oli yksi suurin syy Kantelisen jatkoonpääsyyn.

– Anssi tekee niin ihanaa ja erilaista ruokaa, Pipsa summaa iloisesti. 

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu SUBilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme