Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

VIDEO: Top Chef –kokeilla yllättävä yhteinen menneisyys – naljailulta ei vältytä

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähdään tänään vastakkain entinen Top Chef -voittaja Kira Weckman ja ravintola-alan konkari Arto Rastas. Näillä kokeilla on yllättävä yhteinen menneisyys.

Kaksintaistelut ovat siinä vaiheessa, että vain muutamalla kokilla on enää mahdollisuus päästä Top Chefin finaaliin. Tänä iltana vastakkain nähdään KW Catering & Consulting -yrityksessä työskentelevä ja Top Chefin aikoinaan voittanut Kira Weckman ja Helsingin Kulinaarisen instituutin perustaja ja omistaja Arto Rastas. Nämä kokit eivät ole toisilleen täysin tuntemattomia.

– Siitä on noin kymmenen vuotta, kun tapasin Arton ensimmäistä kertaa. Arto oli silloin kokkimaajoukkueessa ja minä olin kokkimaajoukkueen assistentti. Hän oli jo silloin maan huippuja, niin tämä tieto ei kyllä helpota edessä olevaa urakkaa lainkaan, Kira kertoo naureskellen.

Jakson aikana Arto muisteleekin kaksikon historiaa ehkä hieman naljailevaan sävyyn.

– Mites harkkarilla menee, Arto kyselee vastustajaltaan.

– Ai mikä, Kira ihmettelee.

Top Chef -tuomari Pipsa Hurmerinta kertoo Kiralla olevan kisan historian parhain makuaisti. Rastas taas hallitsee aivan uskomattomia kokkaustekniikoista, joten taistelusta tulee äärimmäisen haastava.

Panokset ovat kovat ja kokit pääsevät osoittamaan taitonsa niin Top Chefin vakiotuomaristolle kuin myös vierailevana tuomarina nähtävälle kirjailija Tuomas Vimmalle.

Illan jaksossa selviää kumpi kokeista pääsee finaaliin ja saa mahdollisuuden taistella 20 000 euron voittopotista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele ohjelmasta Top Chef Suomi -sarjan FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu Subilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme