Mainos
Mainos
TopChefKaksintaistelu_Kansikuva_940x300

VIDEO: Top Chef -tuomareilla riitaa loppuratkaisusta

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelman tuomarit valitsivat Markus Kauppisen jatkoon. Lue, mitkä asiat johtivat miehen voittoon.

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu -ohjelmassa nähtiin vastakkain Markus Kauppinen ja Marcos Gois. Tiukkaakin tiukempi taistelu päättyi lopulta Kauppisen voittoon.

Näitä huippukokkeja tuomaroi Mikko TakalaHelena Puolakka ja Pipsa Hurmerinta. Vakiotuomariston rinnalla nähtiin myös Street Gastro -katuruokaravintolan omistajat Pertti Kallioinen ja Pasi Hassinen. Mistä johti Panza-ravintolan osakkaan voittoon?

– Kamppailu oli tosi tasaväkinen, mutta Markus teki kuitenkin hieman yllätyksellisempiä juttuja. Marcos teki katuruokaa ihan perkeleen hyvin, mutta Markus vei annoksen kuitenkin vähän ylemmälle tasolle. Häneltä tuli aina sellaisia annoksia, joissa oli jotain uutta ja jännää, Takala kommentoi.

"Se muuttui aika draamaksi"

Tuomaristo ei aluksi päässyt aivan yksimieliseen ratkaisuun, sillä esimerkiksi Markuksen eräs annos ei miellyttänyt kaikkia.

– Markuksen tacoissa ei ollut maissilättyä tai vehnälättyä, vaan se oli selleriä. Se oli huikea annos. Siitäkin riideltiin, koska esimerkiksi Helenan mielestä se selleri puski liikaa läpi. Se muuttui aika draamaksi, riideltiin siitä aika paljon, Mikko kertoo nauraen.

Pipsa kertoo taistelun olleen todella tiukka, mutta joku asia vei kuitenkin Markuksen voittoon.

– Marcos pisti todella kovaa vastaan, mutta Markus hilas itsensä Marcoksen ohi teknisellä osaamisella, Hurmerinta kertoo.

Tuomaristo halusi kokeilta hyvässä katuhengessä tehtyä ruokaa, mutta annoksissa tuli löytyä myös jotain erikoistakin. Helenan mielestä Markus onnistui juuri tässä paremmin kuin Marcos. Oli myös yksi asia, jonka ansiosta Kauppinen pääsi voittoon.

– Jälkiruoka! Markuksella oli sellainen pieni keksi, jossa oli loistava pähkinän ja suklaan maku. Ja pieni suolaisuus, perfect lopetus, Helena summaa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keskustele Top Chef Suomi -sarjasta FacebookissaTwitterissä ja Instagramissa #topchefsuomi

Top Chef Suomi: Kaksintaistelu SUBilla keskiviikkoisin klo 21.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme