Mainos
Mainos

Top Chef -voittajaa epäillään tyttöystävän pahoinpitelystä

Amerikan Top Chefin yhdeksännen tuotantokauden voittaneen Paul Quin epäillään pahoinpidelleen tyttöystävänsä viikonloppuna.

Paul Quita epäillään tyttöystävänsä pahoinpitelystä vahvistaa poliisi Austinista, Texasista Us Magazinelle. Qui pidätettiin lauantaina 19. maaliskuuta.

Qui voitti Top Chefin yhdeksännen tuotantokauden Yhdysvalloissa vuonna 2011.

Poliisi saapui kokin asunnolle kahdeksan aikaan aamulla. Sisältä kuului huutoa. Mestarikokki oli poliisin mukaan yltä päältä veressä avatessaan oven. Verta oli myös seinillä ja lattioilla ympäri asuntoa.

Quin tyttöystävä kertoi valaehtoisessa todistuksessa, että Qui oli käyttänyt sekaisin alkoholia, lääkkeitä ja huumeita.

Päihteitä oli käytetty aluksi ystävien kanssa, mutta kokki oli heittänyt heidät pihalle, sillä oli sitä mieltä, että he flirttailivat hänen tyttöystävälleen.

Uhriksi joutunut tyttöystävä oli yrittänyt lähteä asunnosta poikansa kanssa, mutta hänen kertomansa mukaan kokki oli estänyt hän kulkunsa ja työtänyt pojan pois.

Tämän jälkeen tyttöystävä kertoi miehen pahoinpidelleen häntä.

Poliisi pisti merkille, että tyttöystävän vammat sopivat lausuntoon.

Tyttöystävä ei käynyt kokin päälle.

Paul Qui keräsi ylistystä muun muassa Top Chefin tuomarilta Tom Colicchiolta, joka kommentoi vielä vuonna 2014, että Qui on kaikkein lahjakkain kokki, joka on koskaan osallistunut hittisarjaan.

Top Chef Subilla arkisin kello 15.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme