Mainos
Mainos

Vappu Pimiä paljasti ruokahaaveensa: "Erikoinen makumaailma kiehtoo"

Syksyllä MTV3-kanavalla starttaavaa Vapun valtakunta -sarjaa juontava Vappu Pimiä paljastaa haaveilevansa erityisesti japanilaiseen keittiöön tutustumisesta.

Rohkeasti uusia ruokalajeja perinteisistä suomalaisista herkuista ulkomaisten keittiöiden erikoisuuksiin kokeileva Vappu Pimiä toivoo pääsevänsä vielä makumatkalle Japaniin tutustumaan paikalliseen keittiöön.

– Minä en ole ikinä käynyt Japanissa ja sanoin juuri kotona, meidän että pitäisi mennä Japaniin syömään kunnolla, Vappu kertoo.

Sushi vei sydämen mennessään

Suomalaiset ovat viime vuosina innostuneet herkuttelemaan sushilla, mutta Suomessa hehkutettua herkkua maistanut Vappu ei vakuuttunut ensimmäisellä kokeilukerralla.

– En tykännyt ennen sushista, mutta kun muutin Kaliforniaan, niin sieltä sai niin hyvää sushia, että opin pitämään siitä. Suomessa ne palat ovat  aina liian isoja! Vappu nauraa.

– Voin vain kuvitella, että millaista se sushi olisi esimerkiksi Tokiossa tai muualla Japanissa. Olisi mahtavaa päästä sinne, Vappu haaveilee.

Japanilainen makumaailma kiehtoo innokasta kotikokkia myös muiden herkkujen saralla.

– Rakastan myös japanilaisia liemiä ja makumaailma sielläpäin niin erikoinen, että se ei ole minun erikoisalaani. Ihailen siksi erityisen paljon juuri japanilaista keittiötä, Vappu kertoo.

Vapun valtakunta starttaa 5.9. klo 18.30 MTV3-kanavalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme