Mainos
Mainos

Vappu Pimiän haave omasta ruokaohjelmasta toteutuu: ”Suurin intohimoni on ruoka”

Juontaja Vappu Pimiä pääsee intohimonsa pariin syksyllä alkavassa Vapun valtakunta -ohjelmassa.

Vappu Pimiä johdattelee katsojat syksyllä hyvän ruoan pariin uudessa ohjelmassaan.

– Vapun valtakunnassa on kysymys suurimmasta intohimostani eli ruoasta. Ohjelmassa laitetaan ruokaa rennolla, hyvällä fiiliksellä. En ole kokki tai ammattilainen, mutta olen todella intensiivinen ja fanaattinen harrastaja. Pyrinkin ehkä tekemään sellaista ruokaa, jota on helppo tehdä kotona. Kun ihmiset menevät kotiin töiden jälkeen, niin aika harvalla on aikaa laittaa ruokaa kolmea tuntia. Tähän pyrinkin tarjoamaan vaihtoehtoja, Vappu kertoo.

Ohjelmassa katsojat tutustutetaan erilaisiin teemoihin.

– Luvassa on ihan meidän kaikkien arkisia asioita ja niitä juhlahetkiäkin, kuten lastenkutsuja.

Aivan Vappu ei häärää yksin keittiössä.

– Mukana on tuttujakin kasvoja. He ovat sellaisia ihmisiä, jotka ovat tuttuja siitä, että he ovat suuria ruokaharrastajia ja innokkaita ruoanlaittajia. Lisäksi mukana on muitakin tuttuja kasvoja puhumassa ruokatottumuksistaan. He myös maistelevat ruokiani ja joutuvat vähän töihinkin, Vappu nauraa.

Oman ruokaohjelman juonto on ollut Vapun haaveena jo pienestä pitäen.

– Olen 11 -vuotiaana ja varmaan nuorempanakin, jo yhdeksänvuotiaana, katsonut Kati Nappaa Huomenta Suomesta ja ajatellut, että voi kun saisi tuollaista joskus tehdä. Nauhoitin Teijan keittiössä- ohjelmaa ja se oli suuri suosikkini.

Intohimoinen kotikokki Vappu Pimiä avaa syyskuussa ovet omaan valtakuntaansa, rakkaan kakkoskodin keittiöön, jossa hän valmistaa lempiresepteistään Suomen parasta kotiruokaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme