Mainos
Mainos

Vapun valtakunta: Jari Sillanpää inhosi hittibiisiään – "liian hömppää"

Vapun valtakunta -ohjelman ensimmäisessä jaksossa Vappu Pimiän kesävieraaksi saapuu iki-ihana Jari Sillanpää. Ruoanlaiton lomassa keskustellaan myös suosikkilaulajan urasta.

Vappu Pimiän kesäkeittiön valloittaa perjantaina Iskelmäkuningas Jari Sillanpää, kun Vapun valtakunta -ohjelma starttaa klo 18.30 MTV3-kanavalla. Illan jaksossa kaksikko loihtii herkkuja muun muassa linsseistä ja ananaksesta sekä keskustelee henkeviä.

Vapun valtakunta

Vapun valtakunta -ohjelmassa intohimoinen kotikokki ja valovoimainen esiintyjä Vappu Pimiä valmistaa lempiresepteistään viikonlopun herkkuja tunnetuille vierailleen.  Vapun ja ystävien seurassa on luvassa menevä ja maukas ruokasyksy, kun he kattavat pöytään Suomen parasta kotiruokaa.

Osallistu keskusteluun sosiaalisessa mediassa: #vapunvaltakunta

Jari Sillanpää kertoo ohjelmassa inhonneensa aluksi radioissa parhaillaan soitettavaa Malagaan -hittibiisiään.

– Olin aluksi ihan keskittynyt muihin albumin kappaleisiin, jotka ovat ihan erilaisia. Malagaan tuntui siltä, että se ei oikein toimi tässä kokonaisuudessa. Se oli vähän liian hömppätihömppää.

Pari päivää kappaletta kuunneltuaan Sillanpää päätti kuitenkin soittaa tuottajalleen ja myöntyi biisin tekoon.

– Soitin Lerille, että tehdään biisi, koska se on niin hauska ja hyvä kesäralli, laulaja toteaa

– Ja kesähitti siitä tulikin, Vappu Pimiä lisää.

Kokkailun lomassa Vappu tenttaa myös iskelmäkuninkaalta tämän salaisista rutiineistaan: Myöntääkö Sillanpää laulavansa salaa suihkussa ja autossa omien biisiensä tahtiin?

Katso Vapun valtakunta perjantaina 5.9. klo 18.30 MTV3-kanavalla. Ohjelman reseptit löydät osoitteesta mtv.fi/vapunvaltakunta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme