Mainos
Mainos

Vapun vinkki: Mehevä banaanikakku

Vappu Pimiä suosittelee hyödyntämään ylikypsät banaanit kakun joukossa. Herkullinen banaanikakku maistuu sekä arkena että juhlissa.

– Mehevä kakku sopii loistavasti arkeen ja juhlaan. Banaanikakku maistuu jokaiselle ja on loistava vaihtoehto, etenkin jos kaipaat jotain uutta tarjottavaa tai herkuteltavaa, Vappu vinkkaa.

Banaanikakku

2,5 dlsokeria
100 g voita
2kananmunaa
3–4kypsää banaania
1 tlvaniljasokeria
ripaussuolaa
1 tlkanelia
1 tlsoodaa
4 dlvehnäjauhoja
1 dlMyllyn Paras kuidukas -leseseosta
1 dlpiimää, ranskankermaa, kermaviiliä tai kermaa

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat yksitellen joukkoon.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Muussaa banaanit ja lisää voi-muna-sokeri -seokseen.

Lisää jauhoja ja piimää vuorotellen. Sekoita taikinaksi.

Paista uunissa 180 asteessa noin tunnin ajan. Kokeile tulitikulla kakun kypsyyttä. Työnnä tikku kakkuun ja kun siihen ei jää taikinaa, kakku on valmis.Vappu jakaa paljon reseptejä myös Radio Nova -sivustolla.

Katso Vapun valtakunta perjantaina MTV3-kanavalla klo 18.30.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme