Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Asiantuntija vastaa – mitä voi tehdä "hamsteriposkille"?

Tällä palstalla Dextran asiantuntijalääkärit ja hammaslääkärit kertovat toimenpiteistä ja vastaavat kysymyksiin.

Kysymys: Minulla on ns. hamsterinposket ja syviä juonteita otsassa. Myös suun, erityisesti ylähuulen yläpuolen pystyrypyt harmittavat. Mistä apu ?

Vastaus: ”Hamsterinpusseihin" voidaan vaikuttaa alakasvojen korjausleikkauksella, Radiesse-hoidolla (pistoshoito lisää kollageenin tuotantoa), täyteainehoidolla (pistoshoito esim. Teosyal) tai  Ultherapy-hoidolla (kohdistetaan fokusoitua ultraäänienergiaa tarkasti halutulle syvyydelle, jolloin ultraäänienergia käynnistää ihossa vasteen ja saa aikaan uuden kollageenin syntymistä sekä heikentyneen kollageenin vahvistumista). Jos ikämuutokset ovat selviä ja kudoslöysyyttä on runsaasti, paras vaihtoehto on alakasvojen kohotusleikkaus. Otsan syviin juonteisiin paras hoito on botuliinitoksiini – kyseistä aluetta voidaan hoitaa myös ohuilla täyteaineilla tai käyttämällä sekä botuliinitoksiinia että täyteainetta.
Ylähuulen pystyryppyihin hyvä vaihtoehto on ohut täyteaine (esim. Teosyal RHA1 tai Belotero soft), jotka eivät pullista huulta, vaan ainoastaan hoitavat juonteita. Myös kemialliset kuorinnat sopivat tälle alueelle.


Susanna Tolonen
Plastiikkakirurginen sairaanhoitaja
Dextra Plastiikkakirurginen sairaala

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme