Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Asiantuntija vastaa – Miten silmäpusseja saisi vähemmän näkyviksi?

Tällä palstalla Dextran asiantuntijalääkärit ja hammaslääkärit kertovat toimenpiteistä ja vastaavat kysymyksiin.

Kysymys: Miten silmäpusseja saisi vähemmän näkyviksi?

Vastaus: Näkemättä asiakkaan tilannetta on haastavaa antaa tarkkaa arviota tilanteesta, mutta vaihtoehtoja silmäpussien pienentämiseen löytyy useita. Mahdollisuuksina ovat esimerkiksi perinteinen alaluomileikkaus, rasva- tai täyteainesiirto silmänalusuurteeseen. Myös kemiallinen TCA-kuorinta tai TCA+fenylihappokuorinta ovat vaihtoehtoja kyseiseen ongelmaan. Ulthreahoito saattaisi myös tulla kysymykseen. Ulthreahoito kohdistaa fokusoitua ultraäänienergiaa tarkasti halutulle syvyydelle, jolloin ultraäänienergia käynnistää ihossa vasteen ja saa aikaan uuden kollageenin syntymistä sekä heikentyneen kollageenin vahvistumista.

Dextra Plastiikkakirurgisessa sairaalasta saatte maksuttoman konsultoinnin, jossa plastiikkakirurginen sairaanhoitaja antaa teille yksilöllisen arvion hoitomahdollisuuksista. Konsultoinnin voitte varata sähköpostitse plastiikkakirurgia@dextra.fi ja puhelimitse 020 331 806 tai suoraan plastiikkakirurgiselta sairaanhoitajaltamme Susanna Toloselta numerosta 044-529 0114. 

Kysymykseen vastasi plastiikkakirurginen sairaanhoitaja Susanna Tolonen, Dextra Plastiikkakirurginen sairaala

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme