Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Eroon moniteholaseista – ikänäön korjaaminen linssileikkauksella

Ikääntymisen myötä silmän oma linssi kovettuu, jonka seurauksena linssin toiminta heikkenee - eikä silmä enää kykene tarkentamaan lähietäisyydelle. Ikänäköä vbidaan hoitaa linssileikkauksella.

Heikentynyt lähinäkö häiritsee lukemista ja käsillä työskentelyä. Lukulasien lisäksi monet tarvitsevat näönkorjauksen myös sekä kauas että välietäisyyksille. Ikänäköön liittyvät taittovirheiden korjaukset on perinteisesti ratkaistu monitehoisilla silmälaseilla tai käyttämällä useampia silmälaseja eri näkökorjausta vaativiin tilanteisiin. 

Viime vuosikymmenien lääketieteellisen kehityksen ansiosta, linssileikkaus on nyt monelle erinomainen vaihtoehto ikänäön korjaamiseen.

Linssileikkauksella voidaan korjata:

- ikänäköä
- yhtä aikaa sekä lähi- että kaukonäköä
- isoja plusvoimakkuuksia
- isoja miinusvoimakkuuksia
- isoja sylinterivoimakkuuksia

Linssileikkauksessa silmään tehdään hyvin pieni viilto, jonka kautta kovettunut linssi (mykiö) poistetaan ultraäänilaitteen avulla ja tilalle asetetaan monitehotekomykiö. Leikkaus tehdään paikallispuudutuksessa, niin sanotulla tippapuudutuksella. Leikkaustekniikka on sama kuin jo kaihileikkauksissa vuosikymmeniä käytetty menetelmä. Silmänsisäiset tekomykiöt ovat viime vuosina kehittyneet valtavasti, ja linssileikkauksesta on tullut hyvin suosittu taittovirheiden korjausmenetelmä. 

Perinteisen leikkausmenetelmän lisäksi Laser Tilkka tarjoaa ainoana Suomessa uuden veitsettömän linssileikkauksen laserilla. Uusi lasertekniikka mahdollistaa aivan uudella tavalla standardoidun linssileikkauksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että linssileikkauksen haastavimmissa vaiheissa silmäkirurgilla on apunaan tietokoneohjattu laserlaite. Näin saavutetaan manuaaliseen leikkaukseen verrattuna entistä tasaisempi ja korkeampi laatu. 

– Suomen ainoa femtolaserlaite linssileikkauksille ja laadukas linssivalikoima varmistavat Laser Tilkan asiakkaille tasaista ja korkeaa laatua, sanoo silmäkirurgi Sarita Sarlos.

Teksti: Dextra Laser Tilkka

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme