Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Hampaiden valkaisu kirkastaa ilmeen

Hampaiden valkaisu on kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Lue lisää toimenpiteestä.

Hampaita värjäävät muun muassa kahvi, tee, punaviini, tupakointi tai värjäävät ruoka-aineet. Toimenpiteessä hammaskiilteen ja hammasluun tummentumat poistetaan vetyperoksidilla tai karbamiidiperoksidilla. Hammaslääkärit ja suuhygienistit käyttävät vain kliinisesti tutkittuja tuotteita, jotka ovat turvallisia hampaille. 

Käsittely kestää 75 - 90 minuuttia. Valkaisugeelin vaikutusta tehostetaan laservalolla. Lopputuloksena tavoitellaan yleensä luonnollisen valkoista eikä aivan posliininvalkoista sävyä. Valkaisun voi tehdä kun suu on terve ja puhdas. Mahdollinen karies täytyy ensin korjata ja hammaskivi poistaa. Säännöllinen hammastarkastus ja hoito on tärkeää. Valkaisutulos säilyy pidempään, kun hampaat harjataan kaksi kertaa päivässä fluoria sisältävällä hammastahnalla ja hammasvälit puhdistetaan. 

Teksti: Dextra

Dextran asiantuntijalääkärit toteuttavat Vuosia nuoremmaksi -ohjelmasarjan osallistujien muutosta. Haluatko kysyä toimenpiteistä?  Dextran asiantuntijalääkärit ja hammaslääkärit kertovat toimenpiteistä ja  vastaavat kysymyksiin – lähetä oma kysymyksesi!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme