Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Ihon kemialliset kuorinnat ja timanttimikrohionta – heleämpi ja kauniimpi iho

Auringon aiheuttamista valovaurioista tai pigmenttimuutoksista kärsinyttä ihoa voidaan hoitaa tehokkaasti erilaisilla kemiallisilla kuorinnoilla.

Kuorinnat soveltuvat erinomaisesti myös voimakkaasti rasvoittuvan ihon hoitoon.  Kelmeä ja eloton iho on hoidon jälkeen kuulas ja kaunis − kuorinnat myös tasoittavat ihon väriä. Kemiallinen kuorinta aktivoi ihon omaa kollageenituotantoa ja tekee ihosta kimmoisamman ja kiinteämmän. 

Asiakkaan tarpeet ja toiveet määrittävät hoidon voimakkuuden − kuorinta voidaan tehdä kevyenä tai voimakkaampana. Kevyempi, elvyttävä kuorinta sopii kuivalle ja atooppiselle iholle, voimakasta kuorintaa voidaan puolestaan käyttää aknearpien ja ikämuutosten hoitoon. Ihotautilääkäri määrittää hoidon tarpeen ja sopivan vahvuuden aina asiakkaan ihon mukaan.

Kuorintojen määrä on riippuvainen hoidettavasta ongelmasta.

Kevyemmissä kuorinnoissa paras hoitotulos saavutetaan, kun hoito tehdään muutaman kerran vuodessa 3-5 kerran sarjahoitona. Voimakkaampi kuorinta voidaan tehdä myös kertahoitona.

Ikämuutoksia hoidettaessa on hyvä muistaa, että ikääntymistä ei voi pysäyttää. Tästä syystä kuorintoja on hyvä tehdä säännöllisin väliajoin uudelleen. Iho kannattaa suojata kuorinnan jälkeen auringolta.

Timanttimikrohionta on hoito, joka poistaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti kuolleen ja kuivan ihosolukon. Samalla hennommat juonteet madaltuvat, mahdolliset pigmenttimuutokset vaalentuvat ja suurentuneet ihohuokoset silottuvat. Timanttimikrohionta tasoittaa ja kirkastaa ihon väriä ja uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Paras tulos saavutetaan sarjahoidoilla.

Timanttimikrohionnan voi myös yhdistää muihin hoitoihin kuten kemialliseen kuorintaan tai mesoterapiaan. 

Teksti: Dextra

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme