Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Kasvojenkohotus korjaa ikääntymismuutoksia

Kasvojenkohotus korjaa kasvojen ikääntymismuutoksia. Dextran asiantuntijalääkärit kertovat lisää toimenpiteestä.

Kasvojen kohotus on leikkaus, jossa korjataan kasvojen ikääntymismuutoksia. Kasvojen kudokset löystyvät ja niiden kimmoisuus vähenee iän myötä. Ensimmäiset ikääntymismuutokset näkyvät yleensä silmien ympärillä sekä löystyneenä kudoksena leukalinjan alueella ns. ”hamsterinpusseina”.

Kasvojen muotoa korjataan nostamalla ihonalaista kudosta. Kasvojenkohotuksessa voidaan käyttää eri leikkaustekniikoita. Usein korjataan tiettyjä alueita kasvoissa, kuten pelkästään alakasvoja tai alakasvoja ja kaulaa tai keskikasvoja. Myös otsankohotus voidaan yhdistää toimenpiteeseen.

Kasvojenkohotus tehdään joko nukutuksessa tai paikallispuudutuksessa ja sedaatiossa. Leikkauksen jälkeen potilaille tulee niin mustelmia kuin turvotustakin. Mustelmien ja turvotuksen kesto on yksilöllistä.

Lymphahoito nopeuttaa toipumista turvotuksen osalta. Suositeltavaa on ottaa yksi hoitokerta ennen toimenpidettä ja 2-3 hoitokertaa toimenpiteen jälkeen.

Kasvojenkohotuksen jälkeen hoitotulos säilyy vuosia.

Dextran asiantuntijalääkärit toteuttavat Vuosia nuoremmaksi -ohjelmasarjan osallistujien muutosta. Haluatko kysyä toimenpiteistä?  Dextran asiantuntijalääkärit ja hammaslääkärit kertovat toimenpiteistä ja  vastaavat kysymyksiin – lähetä oma kysymyksesi!

Teksti: Dextra

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme