Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Kysy Dextran asiantuntijalta

Sinustakin vuosia nuoremman näköinen? Dextran asiantuntijalääkärit ja hammaslääkärit kertovat toimenpiteistä ja  vastaavat kysymyksiin – lähetä oma kysymyksesi! Kysymyksen lähettäneiden kesken arvotaan Dextran tarjoama noin 300 euron arvoinen ihonhoitotuotepalkinto. 

Dextran osaavat ja kokeneet asiantuntijalääkärit toteuttavat Vuosia nuoremmaksi -ohjelmasarjan osallistujien muutosta. Pienilläkin toimenpiteillä on suuri merkitys raikkaan ilmeen ja olemuksen luomisessa. Terve ja puhdas suu, kauniit luonnollisen valkoiset hampaat sekä terve, tasavärinen iho saavat useimmat meistä näyttämään vuosia nuoremmalta.

Käänny puoleemme, kun haluat näyttää vuosia nuoremmalta. Dextra Plastiikkakirurginen sairaala, Dextra hammasklinikat ja lääkärikeskukset sekä Dextra LaserTilkka ovat mukanasi matkalla kohti nuorekkaampaa ja elinvoimaisempaa elämää. 

Lähetä oma kysymyksesi alla olevalla lomakkeella. Dextran asiantuntijalääkärit ja hammaslääkärit vastaavat tällä palstalla. Kysymyksen lähettäneiden kesken arvotaan Dextran tarjoama noin 300 euron arvoinen ihonhoitotuotepalkinto. 

Kysymyksiä käsitellessä käytetään nimimerkkiä, täytä yhteystietosi, jos haluat osallistua tuotepalkinnon arvontaan. 

Yhteystiedot

Tarvitsetko sähköpostiosoitteen? Hanki Luukku.com-osoite!

Minulle saa lähettää Dextran markkinointiviestejä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme