Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Pistoshoidoilla hoidetaan ikääntymismuutoksia nopeasti ja vaivattomasti

Erilaiset täyteaineet, kuten botuliini ja muut uudenaikaiset pistoshoidot ovat oiva ratkaisu, kun toiveena on juonteiden häivyttäminen ja hoito ihon lieviä ikääntymismuutoksia vastaan. Täyteainehoidot voidaan tehdä kätevästi normaalilla vastaanottokäynnillä, eivätkä ne vaadi yleensä erityisempää toipumisaikaa. 

Radiesse-hoidossa hoidettavalle ihoalueelle aiheutetaan kollageenituotantoa aktivoiva reaktio, jonka avulla voidaan kohottaa esimerkiksi poskipäitä tai täyttää juonteita. Hoitotuloksen kesto vaihtelee riippuen potilaan iästä, ikääntymisen asteesta, hoidettavasta alueesta sekä elintavoista. Vaikutus säilyy useimmilla potilailla yli vuoden.

Botuliinia käytetään hyvin pieninä annoksina silottamaan esimerkiksi voimakkaita otsaryppyjä. Botuliini rentouttaa ilmelihasta, jolloin lihaksen supistumisen aiheuttama ryppy samalla siliää. Hoidon vaikutus kestää noin 3-6 kuukautta.

Hyaluronihappo on ihossa luonnostaankin esiintyvä kosteuttava aine, jota käytetään myös ihon ikämuutosten ja juonteiden hoidossa. Hyaluronihapolla voidaan korjata myös arpimuutoksia, tulehduksen tai trauman aikaansaamaa kudospuutetta, tai tasoittaa sairauden tai vamman aiheuttamia kasvojen puolieroavaisuuksia.

Mesoterapian tarkoituksena on elvyttää ja aktivoida solujen toimintaa ja uusiutumista. Neulaton mesoterapia on tehokas ja syvävaikutteinen hoito, jonka avulla iho vastaanottaa elintärkeät vitamiinit ja antioksidantit parhaalla mahdollisella tavalla.

Neulattomassa mesoterapiassa iho esikäsitellään jotta se ottaa paremmin vastaan tehoaineita. Käsittely voi olla kevyt kemiallinen kuorinta tai esimerkiksi timanttihiontakäsittely. Käsittelyn jälkeen ihoon imeytetään mesoterapiauutteita joko sellaisenaan tai sähkövirtaa apuna käyttäen. Hoidon jälkeen iho on kiinteämpi, ja sen oma kollageenin sekä elastiinin tuotanto on virkistynyt.

Neulausta käytettäessä ihoon pistetään hyvin pienellä neulalla mesoterapiauutteita halutuille hoitoalueille. Käytettävät uutteet valitaan ihotyypin ja mahdollisen iho-ongelman mukaan. Kuivalle iholle on omat uutteensa, pigmenttimuutoksiin taipuvaista ihoa puolestaan käsitellään erilaisilla mesoterapiauutteilla. Usein käytetään erilaisia antioksidanttisia seerumeita sekä peptidiliuoksia.

Useimmissa mesoterapiauutteissa on mukana hyaluronihappoa, jolla parannetaan ihon kosteustasapainoa ja elvytetään pintakuivaa ihoa. Mesoterapiahoito tuottaa parhaat hoitotulokset, kun se tehdään useamman hoitokerran sarjana 1-2 viikon välein.

PRP-hoidossa eli kasvutekijähoidossa potilaan omasta verestä erotellaan plasma, joka sisältää runsaasti niin kutsuttuja kasvutekijöitä. Hoidon avulla elimistö aloittaa uuden, raikkaan ja nuorekkaan ihon rakentamisen.

Plasman sisältävät kasvutekijät voidaan pistää neulalla halutuille hoitoalueille ihoon sekä uurteisiin täyteaineen tavoin. Kasvutekijät aktivoivat solujen toimintaa, virkistävät ja elvyttävät ihoa ja kohottavat ihon juonteita ja uurteita. Hoitotulos näkyy osittain heti, ja lopullinen tulos saavutetaan muutamien viikkojen kuluessa. 

Teksti: Dextra

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme