Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Puuttuuko hammas? Hammasimplantti täydentää hymysi

Hammasimplantti täydentää hymyn, jos oma hammas on vahingoittunut.

Puuttuva tai puuttuvat hampaat ovat paitsi esteettinen haitta ulkonäölle, mutta voivat myös merkittävästi haitata purentaa ja jopa vaikeuttaa puhumista. Epätasapainoinen purenta voi myös aiheuttaa päänsärkyä tai jäljellä olevien hampaiden lohkeamisia tai kipeytymistä. 

Puuttuva hammas tai hampaat voidaan korvata esimerkiksi hammasimplantilla, silloilla tai osaproteesilla. Jopa täysin hampaattomiin leukoihin voidaan nykyään rakentaa hyvin istuvat ja mukavat proteesit. 

Hammasimplantti on keinotekoinen juuri, jonka varaan voidaan rakentaa uusi hammas. Hampaat näyttävät täysin luonnollisilta ja tuntuvat samalta kuin omat hampaat. 

Dextran asiantuntijalääkärit toteuttavat Vuosia nuoremmaksi -ohjelmasarjan osallistujien muutosta. Haluatko kysyä toimenpiteistä?  Dextran asiantuntijalääkärit ja hammaslääkärit kertovat toimenpiteistä ja  vastaavat kysymyksiin – lähetä oma kysymyksesi!

Teksti: Dextra

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme