Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001
Mainos

Ultherapy – kasvojenkohotus ilman veistä

Ultherapy on erinomainen vaihtoehto kirurgiselle toimenpiteelle. Hoito kohottaa ihokudosta kohdistetun ultraäänen avulla.

Ultraäänienergiaa käyttäen voidaan tehdä kevyt, kasvojenkohotusta vastaava toimenpide. Ultherapy-laite ohjaa ultraäänienergiaa ihon syviin kerroksiin. Menetelmällä lämmitetään hoidettava ihoalue lähes 70 asteeseen. Toimenpiteestä aiheutuva lievä kudosvaurio käynnistää tehokkaasti kollageenin uudistuotannon ja uudelleenjärjestymisen, tiukentaa ihonalaiskudoksia sekä kohottaa samalla kasvoja. Hoito soveltuu hyvin esimerkiksi ”hamsteriposkien” tai veltostuneen leuanalusihon ja dekolteealueen hoitoon.

Erityistä toipumisaikaa ei ole. Ultherapyn tulokset alkavat näkyä muutaman kuukauden kuluttua toimenpiteen jälkeen. Hoitotuloksen kesto on potilaskohtainen ja potilaan tilanteesta riippuvainen. Hoitotulos saattaa kestää jopa useamman vuoden mikäli hoito tehdään silloin, kun henkilöllä on vasta lievempiä ikämuutoksia. Hoito voidaan myös tarvittaessa uusia myöhemmin.

Dextran asiantuntijalääkärit toteuttavat Vuosia nuoremmaksi -ohjelmasarjan osallistujien muutosta. Haluatko kysyä toimenpiteistä?  Dextran asiantuntijalääkärit ja hammaslääkärit kertovat toimenpiteistä ja  vastaavat kysymyksiin – lähetä oma kysymyksesi!

Teksti: Dextra

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme