Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Anne Kukkohovi tyrmää pikkuhousut kotiin jättäneiden mallien tyylin: Tulee epämukava olo

Italialaismallien asuvalinnat saavat Anne Kukkohovilta läksytystä.

Italialaismallit Giulia Salemi ja Dayane Mello jättivät lähtemättömän vaikutuksen Venetsian elokuvajuhlien punaisella matolla. Kaksikko oli pukeutunut mekkoihin, joissa halkiota ei ollut säästelty, minkä lisäksi näytti siltä, että naiset olivat jättäneet alushousut kotiin.

Giulia Salmeinin oranssissa puvussa halkioita oli peräti kaksi, mikä teki intiimialueen peittelystä haastavaa touhua. Puku paljasti naisen rusketusrajat tämän edustaessa punaisella matolla.


Giulian asu kiinnitti muun muassa entisen mallin ja Vuosia nuoremmaksi -ohjelman juontajan Anne Kukkohovin huomion – eikä naisen tyyli saanut Kukkohovilta kiitosta.

– Niin surullista. Nätti tyttö erittäin ”tyylikkäässä” mekossa. Mielipiteet voivat erota, mutta vain tämän katsominen saa minut kokemaan oloni epämukavaksi, Kukkohovi kirjoitti Instagramissa, jonne hän oli julkaissut kuvan asusta.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Muodin ammattilainen Anne Kukkohovi on juontanut monia ohjelmia uransa aikana.

Nainen paljasti Vuosia nuoremmaksi -ohjelman kulisseissa omat luottoasunsa, jotka eivät ole ihan yhtä paljastavia kuin italialaismallilla.

Vuosia nuoremmaksi MTV:n kanavilla myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Uusinnat AVAlla torstaisin kello 20.00

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme