Mainos
Mainos
VuosiaNuoremmaksi_ryhma_001

Anne Kukkohovi Vuosia nuoremmaksi -kuvauksista: Välillä oli nieltävä kyyneleitä

Vuosia nuoremmaksi -ohjelma alkaa tänään 7.10. AVAlla. Ohjelman juontaja Anne Kukkohovi kertoo yllättyneensä, kuinka negatiivisesti ihmiset suhtautuivat itseensä ennen muodonmuutosta.

Useat meistä kokevat näyttävänsä ikäistään vanhemmalta. Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa useat naiset pääsevät kauneusalan asiantuntijoiden käsittelyyn toteuttaakseen haaveensa muutaman ylimääräisen vuoden karistamisesta.

Ohjelman juontaja Anne Kukkohovi kuvailee mukana olleita muuttujia lämmöllä. Nainen kuitenkin ihmettelee tapaa, jolla naiset suhtautuivat itseensä.

– Minun oli välillä nieltävä kyyneleitä, sillä naisten tarinat ovat todella rankkoja ja ihmisten kuva itsestään on yllättävän negatiivinen, Anne aloittaa.

– Toivottavasti kuitenkin onnistumme muuttamaan asenteita ja auttamaan ihmisiä iloitsemaan sisäisestä ja ulkoisesta kauneudestaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Vuosia nuoremmaksi -ohjelman joka jaksossa naisen ikä ensin arvioidaan ohikulkijoiden toimesta.  

– Iän arvioiminen oli osalle muuttujista todella rankkaa ja oli myös itselleni vaikeaa lohduttaa ihmistä siinä tilanteessa. Mutta onneksi sen jälkeen oli vuorossa vain hyviä uutisia ja matka ylöspäin, joten se helpotti. Oli todella ihanaa, siis aivan ihanaa kertoa, miten isoja muutoksia preppaamalla, kehittämällä ja ulkoisilla muutoksilla saa aikaan, Anne hehkuttaa.

"Osa koki muutoksen aluksi liian isoksi"

Iän arvioimisen jälkeen on vuorossa muodonmuutokset. Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa nähdäänkin paljon erilaisia muodonmuutoksia. Iki-ihana Kukkohovi kertoo naisten suhtautuneen lopputuloksiin pääasiassa positiivisesti.

– Lähes poikkeuksetta ihmiset rakastivat lopputuloksia. Osa heti, mutta osan kanssa se oli matka. Osa muuttujista vierasti aluksi Terin valitsemia asuja, mutta sitten kun hän kuuli perustelut, antoi ajan kulua, niin asenne muuttui, Anne muistelee.

– Totta kai osa muuttujista koki muutoksen aluksi liian isoksi ja silloin tehtiin kompromisseja. Mutta tiimi on niin taitava, että emme todellakaan ehdottaneet jotain, mikä ei muuttujalle sopisi, Kukkohovi kertoo.

Vuosia nuoremmaksi AVAlla 7.10. alkaen aina keskiviikkoisin klo 21!

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme